Pikalaina heti tilille

Pikalaina on pienluotto, jota myönnetään ilman vakuuksia. Pikalainasta käytetään myös termejä pikavippi, mikrolaina, pienlaina, käyttölaina tai kulutusluotto. Tyypillisesti pikalainat ovat suuruudeltaan 10 eurosta useampaan tuhanteen euroon. Pikalainoille tyypillistä on lyhyt takaisinmaksuajat sekä kohtalaisen korkoet korot  ja kulut. Pikalainaa voi hakea Suomessa kuka tahansa oikeustoimikelpoinen Suomen kansalainen, jolla on moitteeton maksuhistoria sekä verkkopankkitunnukset.

Pikalainan hakeminen verkossa

Pikalainoja haetaan verkossa eri lainayhtiöiltä. Verkkohakemuksen täyttämiseen tarvitset verkkopankkisi tunnukset, pysyvät osoitetiedot Suomessa sekä joissakin tapauksissa matkapuhelinliittymän. Pikalainahakemuksessa käytetään vahvaa TUPAS-tunnistautumista, jossa luottoyhtiö tarkistaa henkilöllisyytesi ja sekä luottorekisterin kautta maksuhistoriasi. Maksuhäiriömerkintä estää pikalainan myöntämisen. Jos pikalainahakemuksesi hyväksytään ja vahvistat sen, rahat siirtyvät tilillesi muutamassa kymmenessä minuutissa.

Hae pikalaina heti tilillesi ilman vakuuksia

Pikalainasummat

Pikalainojen summat liikkuvat tyypillisesti 10 – 5000 euron välissä. Meidän verkkopalvelusta löydät listattuna kaikki lainapalvelut, joissa esitämme eri luottoyhtiöiden pikalainasummat. Suosituimmat pikalainat ovat suuruudeltaan 100 – 500 euroa. Uusille asiakkaille pikalainaa voidaan myöntää jopa ilman kuluja ja korkoja. Tälläistä uuden asiakkaan ensimmäistä pikalainaa kutsutaan myös termillä ensilaina tai ensivippi.

Pikalainojen takaisinmaksuajat

Pikalainan takaisinmaksuajat ovat tyypillisesti 7 – 30 vuorokautta. Vuonna 2013 voimaan tulleen alaa säätelevän lain myötä useammat pikalainayhtiöt siirtyivät entistä joustavampiin ja pidempiin takaisinmaksuaikoihin. Tällä hetkellä pikalainoille onkin tyypillistä jopa vuoden takaisinmaksuajat, jolloin lainaa lyhynnetään kuukausittaisella osamaksulla. Tarkastele eri lainojen takaisinmaksuaikoja tästä.

Pikalainaa ilman luottotietoja

Pikalainojen hakeminen on mahdollista ilman luottotietoja, mutta luottoyhtiöitä velvoittava rahoitusalan laki kieltää pikalainojen myöntämisen maksuhäiriöiselle. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulle ei missään tilanteessa voida myöntää pikalainaa jos sinulla ei ole luottotiedot kunnossa. Huomaathan, että pelkkä ulosotossa oleva saatava ei vielä merkitsä maksuhäiriömerkintää, vaan käräjäoikeuden tuomio asiasta johtaa vasta merkintään. Tyypillisesti laskun maksamattajättämisestä noin 90 vuorokauden kuluessa.