Kulutusluotot 100-6000€ heti tilille

Kulutusluotot ovat joko vakuudettomia tai vakuudellisia luottoja. Kulutusluottoa myönnetään useimmiten muutamasta tuhannesta eurosta aina useampaan kymmeneentuhanteen euroon. Osa kulutusluotoista maksetaan heti asiakkaan tilille, osa muutaman pankkipäivän kuluessa. Luoton siirto tilille riippuu kulutusluottoa tarjoavasta yhtiöstä, sekä onko hakemasi kulutusluotto vakuudeton tai vakuudellinen. Tyypillisesti vakuudettomat kulutusluotot maksetaan luotonhakijan tilille muutamassa minuutissa, sillä hakijan puhtaat luottotiedot toimivat riittävänä vakuutena luoton myöntämiselle. Vakuudellisten kulutusluottojen maksu viivästyy hakemuksesta muutamalla päivällä, kunnes luotonhakija on toimittanut luottoyhtiölle tai pankille riittävät vakuudet, kuten palkka- tai eläketiedot riittävästä maksukyvystä.

Kulutusluotto heti tilille

Alla olevasta kulutusluottojen taulukosta löydät kaikki kulutusluotot, jotka maksetaan hakijan tilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Kaikki heti tilille maksettavat kulutusluotot ovat vakuudettomia luottoja, joissa saat luottopäätöksen heti ja varat tilitetään pankkitilillesi muutamassa minuutissa.

Vakuudeton kulutusluotto

Kulutusluottoprosessi ilman vakuuksia etenee seuraavasti;

 • Valitse luottoyhtiö
 • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla
 • Täytä lainahakemus
 • Saat luottopäätöksen
 • Hyväksyt luottopäätöksen
 • Rahat maksetaan välittömästi tilillesi

Vakuudelliset kulutusluotot

Vakuudelliset kulutusluotot poikkeavat vakuudettomista kulutusluotoista siten, että tarvitse jonkinlaiset vakuudet luottoyhtiölle takaisinmaksukyvystäsi. Tyypillisesti tämä tarkoittaa sitä, että sinun on toimitettava luottoyhtiölle tiedot esimerkiksi palkkatuloistasi tai tiliotteet viimeiseltä 6 kuukaudelta. Vakuudelliset kulutusluotot maksetaan keskimääräisesti asiakkaan tilille 1-5 pankkipäivän kuluessa.

Kulutusluottoprosessi vakuudellisissa luotoissa etenee seuraavasti;

 • Valitse luottoyhtiö
 • Täytä kulutusluottohakemus
 • Saat alustavan luottopäätöksen
 • Toimita vakuudet (palkka- tai eläketulot / tiliote)
 • Allekirjoita kulutusluottosopimus
 • Rahat maksetaan tilillesi 1-5 pankkipäivän kuluessa

Kulutusluotot Suomessa

Suomessa kulutusluottoja, kuten yllä olevista vakuudettomien ja vakuudellisten luottojen talukoista näet, voi hakea useammalta kymmeneltä rahoitusyhtiöltä. Lisäksi kulutusluottoja on mahdollista hakea myös kaikista Suomessa toimivista pankeista. Pankit myöntävät kulutusluottoja eri ehdoin ja heillä onkin lukuisia eri variaatioita kulutusluotoista ja niiden ominaisuuksista. Tämä kulutusluotot -osio onkin keskittynyt vain yksityisten kulutusluottoyhtiöiden verkkosivustoihin ja luottoihin.

Kulutusluotot vertailu

Kulutusluottojen vertaileminen keskenään on helppoa. Tällä sivulla esitettyjen kulutusluottotaulukoiden avulla, voit suppeasti vertailla eri kulutusluottoja keskenään. Näet taulukoista eri kulutusluottojen summat, ikärajat ja takaisinmaksuajat. Voit säätää ja sarakkeita jajärjestää kulutusluotot tiettyyn järjestykseen ominaisuuksien mukaan. Sampolaina.fi vertaa kulutusluotot keskenään kerran viikossa ja päivittää listauksen.

Kuka voi saada kulutusluottoa

Kulutusluottoja myönnetään kaikille oikeustoimikelpoisille, vähintään 18-vuotiaille Suomen kansalaisille. Lisäksi kulutusluoton myöntämisen edellytyksenä on moitteeton maksuhistoria ilman maksuhäiriömerkintöjä sekä pysyvät osoitetiedot Suomessa. Jos olet hakemassa vakuudellista kulutusluottoa, tulisi sinulla olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

Kulutusluotot Nordea

Nordea myöntää vakuudellista kulutusluottoja. Vakuudellinen kulutusluotto on edullinen laina suurempiin hankintoihin, kun käytössäsi on vakuutta. Vakuutena voit käyttää asuntoa, kesämökkiä tai muuta varallisuutta.

Hakeminen

Voit hakea lainaa maksukykysi mukaan. Hakemuksen voit tehdä lähimmässä konttorissa. Voit varata ajan soittamalla Nordea Asiakaspalveluun. Lainan korko muodostuu marginaalista, viitekorosta, luoton järjestelypalkkiosta ja maksuerän automaattisesta veloitusmaksusta.

Vakuus

Lainaan tarvitaan kattava vakuus. Lainan vakuutena voit käyttää esimerkiksi omaa asuntoasi tai muita vapaana olevia vakuuksia. Vakuuksien käyttöä kannattaa harkita tapauskohtaisesti. Asiantuntijamme auttavat tekemään parhaan ratkaisun.

Lainaturva

Lainaan voi liittää Nordea Lainaturvan eli vakuutuksen, joka auttaa lainan hoitamisessa työttömyyden, työkyvyttömyyden ja sairauden aikana.

Nordea kulutusluoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuohjelma sovitaan elämäntilanteesi mukaan. Lainan lyhentämistapa vaikuttaa laina-aikana syntyviin korkokustannuksiin. Lainaa voit maksaa takaisin kuukausittain annuiteettina, tasalyhenteisenä tai kiinteänä tasaeränä. Lyhennystavan valintaan vaikuttaa esimerkiksi se, haluatko kuukausierän pysyvän aina samansuuruisena vai onko sinulle tärkeää maksaa laina tietyssä ajassa kokonaan pois.

Luotonhakijalla on vertailun helpottamiseksi oikeus saada ennen luottosopimuksen allekirjoittamista keskeiset luottoa koskevat tiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot –lomakkeella. Tiedot lomakkeella voivat olla asiakkaan pyytämillä tiedoilla tai tyypillisin arvoin laskettuja. Tällä sivustolla oleva lomake on laskettu tyypillisin tiedoin, mikä tarkoittaa sitä, että lomakkeessa on käytetty tälle luottotyypille tyypillistä euromäärää.

Lähde: Nordea.fi