Ensilainat 50-5000€

Mikä on ensilaina? Ensilaina on lainatermi, jolla tarkoitetaan uutta asiakasta, joka hakee jostakin lainapalvelusta lainaa ensimmäistä kertaa. Uusille asiakkaille tarkoitetut ensilainat saatavat toisinaan poiketa vanhoille asiakkaille tarjottavista lainoista siten, että uusi asiakas voi saada hieman pienempää lainaa ensimmäisellä lainauskerralla, kuin vanha asiakas. Toisaalta, uusille asiakkaille tarjotaan jopa kuluttomia lainoja ensimmäisellä lainauskerralla, jota ei vanhoille asiakkaille tarjota.

Ensilaina ilman kuluja

Uusille asiakkaille, jotka täyttävät lainayhtiön kriteerit, ovat oikeutettuja muutamista lainapalveluita kuluttomaan lainaan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että et maksa uutena asiakkaana ensimmäisestä lainastasi lainkaan käsittelykuluja etkä myöskään korkoa lainasummasta. Tällä hetkellä kuluttomia ensilainoja tarjoaa kolme lainayhtiötä, sekä yksi vertaislainantarjoaja. Suurin mahdollinen kuluton ensilaina löytyy Vippi.fi verkkopalvelusta, jossa uusi asiakas voi hakea itsellensä 500 euron suuruista kulutonta ensilainaa.

Mistä ensilainaa uusille asiakkaille ?

Löydät kaikki tämän hetken ensilainapalvelut alla olevasta listauksesta. Listausta päivitetään kerran kuukaudessa, joten se on pääsääntöisesti aina ajatasalla. Löydät alla olevasta listauksesta tällä hetkellä kaikki Suomen ensilainat, joita voit hakea uutena asiakkaana. Lisäksi taulukon avulla sinulla on mahdollisuus verrata suppeasti ensilainoja keskenään, esimerkiksi säätelemällä lainayhtiön ensilainasummia, ikärajoja ja takaisinmaksuaikoja toisiinsa.

Ensilainat – Kenelle voidaan myöntää ensilainaa ?

Ensilainan voi saada kuka tahansa Suomen kansalainen, jolla on moitteeton maksuhistoria. Saadaksesi ensilainaa, sinulla tulisi olla myös henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset jossakin suomalaisessa pankissa. Hakijalla tulisi olla henkilökohtainen pankkitili omalla nimellään, sekä joissakin tapauksissa myös henkilökohtainen puhelinliittymä. Hakijan täytyy olla aina vähintään 18-vuotias. Ensilainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja, joten hakijalla ei saa maksuhäiriömerkintää luottorekisterissä.

Ensilainojen laskut sähköpostitse

Ensilainat ja niistä saapuvat laskut voidaan useimmiten toimittaa myös sähköpostitse, perinteisen paperilaskun sijaan. Sähköpostilasku on kätevä ja huomaamaton, eikä siitä koidu ensilainanhakijalle minkäänlaisia kustannuksia, toisinkuin paperilaskusta lainayhtiö saattaa toisinaan veloittaa yhden tai useamman euron. Katso ensilainantarjoajan verkkosivuilta mahdollisuutta saada ensilainasi lasku sähköpostiisi.

Ensilainat ovat kalliita ?

Väärin. Ensilainat ovat jopa niinkin edullisia, että voit saada ensilainan ilman kuluja ja korkoja (katso yllä oleva taulukko). Tämän vuoksi ensilainotuotteiden hakiminen on itsessään jo erittäinkin edullinen rahoitusratkaisu. Toisaalta, jos jostain syystä jätät ensilainasi laskun maksamatta, voi lainan vuosikorot koitua todella kalliiksi.

Ilmainen ensilaina

Suomessa ilmaista ensilainaa myöntävät seuraavat luottoyhtiöt; Vivus, Ferratum, Trustbuddy sekä Suomen Tililuotto, joka tarjoaa käyttöluottoa uusille asiakkaille 600 euroa kuluitta ensimmäisen noston yhteydessä.